ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Δεύτερη αγωνιστική, η πρώτη με όλες τις ομάδες στο πρόγραμμα

Super League: Δεύτερη αγωνιστική, η πρώτη με όλες τις ομάδες στο πρόγραμμα

Από σήμερα αρχίζει η 2η στροφή του πρωταθλήματος, στην οποία θα δούμε όλους τους αγώνες να διεξάγονται, κάτι που δε συνέβη στην πρεμιέρα.

Οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, δε διεξήχθησαν στην πρεμιέρα της Super League. Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων. Ήρθε λοιπόν η ώρα να έχουν πλήρες τριήμερο στο πρωτάθλημα της χώρας μας, για πρώτη φορά για τη σεζόν 2023-24.

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις. Με ένα ματς να… ανοίγει την αυλαία σήμερα Παρασκευή και να ακολουθούν από τρεις αναμετρήσεις το Σάββατο και την Κυριακή. Με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια των εκπροσώπων μας στην Ευρώπη. Πέρα απ’ την εμπορικότητα των συγκεκριμένων ομάδων, έχει ενδιαφέρον να φανεί το πώς θα αντιδράσουν ενώ έχουν το μυαλό στις ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας.

Η αυλαία, πάντως, ανοίγει στις 21:00 στο Αγρίνιο. Εκεί θα διεξαχθεί το ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας. Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 2η αγωνιστική της Super League. Με το… οξύμωρο οι γηπεδούχοι να μην έχουν αγωνιστεί ακόμη (ήταν προγραμματισμένος για την πρεμιέρα ο αγώνας τους με την ΑΕΚ), ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ένα ημίχρονο με την Κηφισιά το περασμένο Σάββατο κι άλλο ένα την περασμένη Κυριακή. Τελικά επικράτησαν με 3-0.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού με το Βόλο και της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό. Την Κυριακή, τέλος, η Λαμία θα υποδεχτεί τον Άρη, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κηφισιά και ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου για τη 2η αγωνιστική της Super League:

Παρασκευή 25 Αυγούστου

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 21:00

Σάββατο 26 Αυγούστου

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 20:00
Παναθηναϊκός-Βόλος 20:00
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 21:30

Κυριακή 27 Αυγούστου

Λαμία-Άρης 19:15
ΠΑΟΚ-Κηφισιά 21:00
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 21:30