ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η καζούρα των οπαδών της Παρί με πανό για Παναθηναϊκό

Η καζούρα των οπαδών της Παρί με πανό για Παναθηναϊκό

«Το απόλαυσα» έγραφε το πανό που σήκωσαν οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφορικά με τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ απ’ το «τριφύλλι».

Τέσσερα πανό σήκωσαν οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με τη Λανς. Στο πέταλο των ultras των πρωτευουσιάνων, με τα οποία έκαναν καζούρα στους Μασσαλούς για τον αποκλεισμό της Ολιμπίκ απ’ τον Παναθηναϊκό! Οι αναφορές στα πανό, ήταν για όσα έγιναν στη ρεβάνς Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός.

Οι φίλοι της Παρί πανηγύρισαν την πρόκριση της Ελληνικής ομάδας, επειδή έχουν μεγάλη αντιπαλότητα με την Ολιμπίκ όπως είναι γνωστό. Με τα μεταξύ τους ντέρμπι ειδικά στη Μασσαλία, να είναι ιδιαίτερα σκληρά.

Έτσι, όσο παιζόταν το ματς με τη Λανς, εμφανίστηκαν δύο πανό αρχικά. Το ένα έγραφε «OM-Pana», δηλαδή «Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός». Κι από κάτω συμπλήρωναν με δεύτερο πανό: «Το ΑΠ-Ο-ΛΑΥ-ΣΑ», δείχνοντας πόσο χάρηκαν τον αποκλεισμό των συμπατριωτών τους.

Λίγο μετά, σήκωσαν άλλα δύο πανό. Το ένα έγραφε: «Ματέο», που είναι το μικρό όνομα του Γκεντουζί, παίκτη που έχασε το μοναδικό πέναλτι που δεν έγινε γκολ στη διαδικασία που κρίθηκε η πρόκριση. «Σουτάρεις με φόβο», αναγραφόταν στο δεύτερο πανό.

Με λίγα λόγια ασχολήθηκαν αρκετά με το Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που δείχνει και πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αποκλεισμός για τους Μασσαλούς.