ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SL2: Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ ΠΣΑΠΠ - Παίκτες σε συσσίτια, «έπεφταν κάτω» και έκαναν ψυχοθεραπεία

SL2: Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ ΠΣΑΠΠ - Παίκτες σε συσσίτια, «έπεφταν κάτω» και έκαναν ψυχοθεραπεία
Print Screen / Facebook / ΠΣΑΠΠ

Super League 2: Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που δείχνουν όλα όσα τραγικά συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ελλάδας παρουσιάζει ο ΠΣΑΠΠ.

Ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών αποφάσισε να δείξει τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που βιώνουν οι παίκτες, αλλά και άλλα μέλη των ομάδων, στην Super League 2, παρουσιάζοντας τα κακώς κείμενα, μέσω μαρτυριών των πρωταγωνιστών.

Ο ΠΣΑΠΠ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει και το οποίο θα παρουσιαστεί σε τρία επεισόδια. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα social media, στο εν λόγω ντοκιμαντέρ θα φανούν οι τραγικές συνθήκες, με ποδοσφαιριστές να τρώνε φαγητό σε συσσίτια, να «πέφτουν κάτω» και να κάνουν ψυχοθεραπεία για να αντέξουν.

Αναλυτικά, στην περιγραφή του τρέιλερ αναφέρεται:

«XAOΣ. Super League 2. H δεύτερη εθνική κατηγορία.

Σ’ ένα ιδεατό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργούσε ως… εργαστήριο ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών.

Όχι στην Ελλάδα. Εδώ είναι βυθισμένη στην ανυποληψία. Στην καχυποψία. Στα οικονομικά προβλήματα.

Ένα πρωτάθλημα που ζει χάρη στα όνειρα των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Όνειρα τα οποία… εκμεταλλεύεται.

Ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, ενός αλλιώτικου Θεού.

Ο ΠΣΑΠΠ με ένα ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, παραγωγής της Stars Inc.11, επιχειρεί να περιγράψει την κατάσταση από την πλευρά των… θυμάτων. Των ποδοσφαιριστών.

Των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να φάνε, που ζουν σε άθλιες συνθήκες, δεν έχουν τα βασικά για την προπόνησή τους, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις βλέψεις τους προκειμένου να ζήσουν την οικογένεια τους και όχι εις βάρος της.

Που κάνουν ψυχοθεραπεία για ν’ αντέξουν, που ντρέπονται να πουν με τι ασχολούνται.

Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ θα προσπαθήσουμε για πρώτη φορά να σας δείξουμε το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της Super League 2.

Nα περιγράψουμε την πραγματικότητα όπως είναι. Ούτε ωραιοποιημένη, ούτε κίτρινη.

Με στόχο να μετατρέψουμε το ΧΑΟΣ σε ΟΡΑΜΑ για το αύριο του αθλήματος που αγαπάμε και για μια κατηγορία που αξίζει να είναι επαγγελματική όχι μόνο στα λόγια».

Δείτε το βίντεο: