ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δήλωση «φωτιά» του Νεϊμάρ: «Κόλαση για τον Μέσι κι εμένα το Παρίσι»!

Δήλωση «φωτιά» του Νεϊμάρ: «Κόλαση για τον Μέσι κι εμένα το Παρίσι»!

Χαρούμενος για την πορεία του Μέσι τη σεζόν που πέρασε δήλωσε ο Νεϊμάρ, αλλά έκραξε την Παρί Σεν Ζερμέν για τον τρόπο που τον χειρίστηκε.

Στη Σαουδική Αραβία συνεχίζει την καριέρα του ο Νεϊμάρ. Την ίδια ώρα ο Λιονέλ Μέσι είναι στις ΗΠΑ. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στον Αργεντινό σούπερ σταρ. Βγάζοντας τα… μαχαίρια για την Γαλλική ομάδα.

Ευθέως χαρακτήρισε «κόλαση» το διάστημα που έζησε μαζί με τον Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς πάντως να δίνει επιπλέον εξηγήσεις. Είναι προφανές πως αναφέρεται στον τρόπο που χειρίστηκε η διοίκηση τα θέματα τόσο του ίδιου όσο και το Αργεντινού, τις ύβρεις από τους οπαδούς και συνολικά τη συμπεριφορά απέναντί τους.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος για τη σεζόν που είχε ο Λιονέλ Μέσι», είπε ο Νεϊμάρ και συνέχισε: «Όμως την ίδια στιγμή είμαι και υπερβολικά λυπημένος γιατί έζησε και τις δύο πλευρές του νομίσματος.

Πήγε στον παράδεισο με την Εθνική Αργεντινής, κέρδισε τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Και με την Παρί Σεν Ζερμέν έζησε την κόλαση. Ζήσαμε την κόλαση, οι δυο μας εγώ κι αυτός».