ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα, Πογέτ για κλήσεις: «Φανταστικό τηλεφώνημα με Φορτούνη - Μίλησα με ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια»

Ελλάδα, Πογέτ για κλήσεις: «Φανταστικό τηλεφώνημα με Φορτούνη - Μίλησα με ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια»

Ελλάδα: Πολύ καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες έχει ο Γκουστάβο Πογέτ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του αναφορικά με τις τελευταίες κλήσεις στην εθνική ομάδα και το θέμα που ανέκυψε με το «κόψιμο» ποδοσφαιριστών, όπως του Γιάννη Κωνσταντέλια και την απόφαση του Κώστα Φορτούνη να σταματήσει.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε σε δηλώσεις στο περιθώριο της πρώτης συνάντησης που είχε με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές πριν τις αναμετρήσεις με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ στα προκριματικά για το Euro. Όπως τόνισε ο Ουρουγουανός κόουτς, είχε συνομιλία με τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τη μη κλήση του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για:

Τις κλήσεις του: «Αρχικά, πιστεύω χρειάζεται να πούμε πόσο καλή επίδοση έχει αυτή ομάδα. Πριν δύο μήνες παίξαμε ένα πολύ καλό ματς με την Ιρλανδία και κερδίσαμε. Παίξαμε και με τη Γαλλία και όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι από την εικόνα. Μου φαίνεται αρκετά παράξενη η κατάσταση γιατί ψάχνουν να βρουν κάτι αρνητικό. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Είχα ένα φανταστικό τηλεφώνημα με τον Φορτούνη, μίλησα και με τον ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντέλια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βάζουμε εμπόδια στην Εθνική. Δεν υπάρχουν προβλήματα. Είναι όλοι σε καλή κατάσταση. Η εθνική έχει μείνει εκτός διοργανώσεων για 10 χρόνια και πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε. Μπορούμε να μιλήσουμε για τον Δουβίκα, για τον Κυριακόπουλο για τον Κολοβέτσιο, για τον Γούτα, μπορώ να πω και άλλα ονόματα. Κοιτάμε συνολικά την εθνική. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μένουν κατ ιδίαν. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ και ο Φορτούνης να είναι ικανοποιημένοι από τους λόγους.»

Το αν είναι μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι που είναι παίκτες εκτός: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει, μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος. Κοιτάμε το σύνολο, όχι ομάδα. Δεν θα πω πως είναι κάποιος καλύτερος από αυτούς που δεν κάλεσα».

Το τι μπορεί να πει στον κόσμο για να βγάλει την αρνητικότητα: «Πρώτος μου στόχος ήταν να βρεθεί ξανά στο γήπεδο ο κόσμος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ο κόσμος πιστεύω θα καταλάβει και θα μείνει στο πλευρό της ομάδας».

Το αν είναι θέματα νοοτροπίας ή κάτι άλλο πιο σοβαρό για τις μη κλήσεις ορισμένων παικτών: «Είναι πολλοί λόγοι που είναι όλοι μαζί. Ξέρω ποιος είναι τρόπος που θα παίξουμε κόντρα στην Ολλανδία. Όσον αφορά τον Κωνσταντέλια θα δούμε ξανά την κατάστασή του σε έναν μήνα, στα επόμενα ματς».

Το αν είναι το πιο κομβικό το ματς με την Ολλανδία: «Είναι πολύ σημαντικό ματς. Θα είναι πολύ σημαντικό να φύγουμε από την Ολλανδία με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικές ειδήσεις