ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το νούμερο που πήρε ο Ποντένσε - Η λίστα του Europa League (vid)

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το νούμερο που πήρε ο Ποντένσε - Η λίστα του Europa League (vid)
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Σημαδιακό… είναι το νούμερο που επέλεξε στη φανέλα του ο Ντάνιελ Ποντένσε στη δεύτερη θητεία του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτελεί τη «βόμβα» του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό στις μεταγραφές, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (04/09) η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τη Γουλβς, με τη μορφή του… δανείου για έναν χρόνο και οψιόν απόκτησης των δικαιωμάτων του στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έφτασε το πρωί της Τρίτης (05/09) στην Αθήνα και γνώρισε την αποθέωση από δεκάδες οπαδούς της ομάδας του Λιμανιού στο «Ελ. Βενιζέλος». Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της ΠΑΕ και κατευθύνθηκε για τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και την ολοκλήρωση των διαδικαστικών για τη μεταγραφή του.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την… προεργασία που έχει γίνει για τη φανέλα που θα φορέσει ο Ντάνιελ Ποντένσε στη δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες, αποκαλύπτοντας το νούμερο που επέλεξε ο Ίβηρας εξτρέμ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επέλεξε να φορέσει ένα… σημαδιακό νούμερο, καθώς προτίμησε το «56». Αυτό ήταν το νούμερο στη φανέλα του όταν ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2018-’19, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, φόρεσε το «10» με το οποίο πήρε τη μεταγραφή για τη Γουλβς, όπου είχε το ίδιο νούμερο.

Η λίστα για το Europa League

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε, ο Ολυμπιακός απέστειλε στην UEFA τη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον 1ο όμιλο του Europa League, κόντρα στην Γουέστ Χαμ, τη Φράιμπουργκ και την Μπάτσκα Τόπολα.

Σ’ αυτήν βρίσκεται τόσο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, όσο και ο Στέφαν Γιόβετιτς, τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών στο «παζάρι» των μεταγραφών. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ιβάν Μπρίνιτς, ο οποίος είχε «μπει» στη λίστα για τα ματς με την Τσουκαρίτσκι στα play offs της διοργάνωσης.

Συνοπτικά, στη λίστα του Ολυμπιακού περιλαμβάνονται οι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πασχαλάκης, Τζολάκης.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ρόντινεϊ, Πορόζο, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Ομάρ Ρίτσαρντς, Ορτέγκα.

ΜΕΣΟΙ: Καμαρά, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Φορτούνης, Σαντιάγκο Έσε.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Ελ Κααμπί, Σολμπάκεν, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς.

Στην λίστα Β' έχουν δηλωθεί οι Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Ντόι, Λιάτσος, Σαπουντζής, Τσέλιος και Καράκουτης.

Σχετικές ειδήσεις