ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στον πάγκο της Βιγιαρεάλ ο Πατσέτα

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στον πάγκο της Βιγιαρεάλ ο Πατσέτα

«Έκλεισε» προπονητή η Ισπανική ομάδα και θα έρθει στο ΟΑΚΑ με τον Πατσέτα στον πάγκο της για να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι».

Το Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ δεν είναι πολύ μακριά, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League στο ΟΑΚΑ. Μετά την απομάκρυνση του Σετιέν το «κίτρινο υποβρύχιο» βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή. Ο Ραούλ ήταν ένα θέμα που δεν προχώρησε κι έτσι οι Ισπανοί προχώρησαν σε συμφωνία με τον Πατσέτα.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας για άμεσους συνεργάτες του, τους: Κλέμα Μονθόν (βοηθός προπονητή), Ζόρζε Τριγκέρος (φυσιοθεραπευτής) και Γκιγιέμ Γκάλμες (αναλυτής αγώνων).

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (11/9) και την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση. Στην καριέρα του ως παίκτης αγωνίστηκε στις Νουμάνθια, Εσπανιόλ, Μέριδα, Ρεάλ Μπούργος, Ατλέτικο Μαρμπέγια και Ράσινγκ Λερμένιο. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον πάγκο της Νουμάνθια, για να συνεχίσει στις Οβιέδο, Καρταχένα, Κορόνα Κίελτσε (Πολωνία), Χέρκουλες, Ρατσάμπουρι Μιτρ Φολ (Ταϊλάνδη), Έλτσε, Ουέσκα και Βαγιαδολίδ.