ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Αλμέιδα για το ντέρμπι - Τα διλήμματα για την ενδεκάδα

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Αλμέιδα για το ντέρμπι - Τα διλήμματα για την ενδεκάδα
Eurokinissi

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα πλάνα του για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει πολλούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει», ενώ έχει πολλά διλήμματα για την αρχική ενδεκάδα.

Με αρκετά απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ένωσης για το ντέρμπι της 4ης στροφής του πρωταθλήματος της Super League. Το βράδυ της Κυριακής (17/09) η «OPAP Arena» θα φιλοξενήσει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ο Αργεντίνος κόουτς των νταμπλούχων δεν έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις σημαντικές απουσίες που έχει να διαχειριστεί, καθώς οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναμένεται να μείνουν εκτός πλάνων, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ελέω της αποβολής του στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Έτσι, ο «Πελάδο» αναμένεται να προχωρήσει σε μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει μερικά διλήμματα για να αποφασίσει. Αρχικά, το πρώτο έχει να κάνει με τη θέση του δεξιού μπακ. Οι Σιντιμπέ και Ρότα μάχονται για μία θέση, ενώ περισσότερο προβληματισμό προκαλεί η μεσοεπιθετική γραμμή.

Συγκεκριμένα, στον άξονα αναμένεται να αγωνιστούν μαζί οι Γιόνσον και Σιμάνσκι. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο, ο Ορμπελίν Πινέδα αναμένεται να πάρει θέση στα αριστερά της επίθεσης, σε περίπτωση που ο Στίβεν Τσούμπερ προτιμηθεί ως δεύτερος επιθετικός, με τους Σέρχιο Αραούχο και Εζέκιελ Πόνσε να βρίσκονται στην… κούρσα για την κορυφή της γραμμής κρούσης.

Βέβαια, όλα θα κριθούν μετά την επιστροφή του Μεξικανού μέσου από την πατρίδα του, μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας και ξεκαθαρίσει κατά πόσο έχει καταπονηθεί ο οργανισμός του από το μεγάλο ταξίδι. Τέλος, δίλλημα υπάρχει και για το δεξί άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ, όπου οι Άμραμπατ και Ελίασον διεκδικούν φανέλα βασικού.

Σχετικές ειδήσεις