ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλευρό του πληγέντα απ’ τις πλημμύρες, Κώστα Θεοδωρόπουλου, ο ΠΣΑΠΠ

Στο πλευρό του πληγέντα απ’ τις πλημμύρες, Κώστα Θεοδωρόπουλου, ο ΠΣΑΠΠ

Καταστράφηκε το πατρικό του, το σπίτι της αδερφής του και την ίδια στιγμή η ΑΕΛ τον αποδέσμευσε ενώ αναρρώνει από τραυματισμό ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Σε δύσκολη περίοδο της ζωής και της καριέρας του, βρίσκεται ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Γι’ αυτό ο ΠΣΑΠΠ θέλησε να τον στηρίξει μέσω ανακοίνωσης, τονίζοντας πως βρίσκεται στο πλευρό του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας βίωσε την καταστροφή στις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Κι αυτό γιατί καταστράφηκε το πατρικό του και το σπίτι της αδερφής του, τα οποία ήταν στις εργατικές κατοικίες της Γιάννουλης στη Λάρισα.

Παράλληλα, αναρρώνει από επέμβαση στους χιαστούς την οποία έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο. Με την ΠΑΕ ΑΕΛ να τον αποδεσμεύει κι έτσι να μένει και χωρίς ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής.

Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά κι εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης».