ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Σπουδαία ντέρμπι σε Τούμπα και «OPAP Arena»

Super League: Σπουδαία ντέρμπι σε Τούμπα και «OPAP Arena»

ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Ολυμπιακός στις πρώτες μεγάλες «μάχες» της σεζόν, ανάμεσα σε ομάδες με κοινούς στόχους και τεράστιο γόητρο για να πάρουν τη νίκη.

Το πρωτάθλημα της Super League, με το… καλημέρα δείχνει πως θα είναι και φέτος συναρπαστικό. Τέσσερις ομάδες μοιάζουν έτοιμες και δυναμικές για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Τα μεταξύ τους ντέρμπι θα είναι πολλά και σήμερα υπάρχουν δύο σπουδαία ματς στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής. Στην «OPAP Arena» η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ νωρίτερα υπάρχει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης.

Ματσάρες με τα όλα τους όπως λένε οι ποδοσφαιρόφιλοι, παιχνίδια γεμάτα πάθος και φυσικά το στοιχείο του γοήτρου που πάντα παίζει ξεχωριστό ρόλο σε αυτές τις αναμετρήσεις. Όσο νωρίς κι αν είναι στη σεζόν, τα δύο παιχνίδια έρχονται σε μια περίοδο που θα «δείξει» αρκετά αναφορικά με τις βλέψεις του καθενός.

Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Άρη στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος» του Βορρά, προέρχεται απ’ την ήττα στην έδρα του ΟΦΗ και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Ακόμη κι αν έχει μπροστά του ντέρμπι Θεσσαλονίκης. Οι «κίτρινοι» απ’ την άλλη, μετά την ήττα τους σε 2 απ’ τα 3 ματς που έχουν δώσει, αναζητούν πρωτίστως τη σταθεροποίησή τους και φυσικά το αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαπέτρου απ’ την Αθήνα. Βοηθοί του οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Απτόσογλου (Αθηνών), ενώ αναπληρωματικός ορίστηκε ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). VAR ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR ο Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Μία ώρα μετά θα αρχίσει το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Η Ένωση έχει ήδη ένα σοβαρό «στραβοπάτημα» με την ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στον Πανσερραϊκό. Νίκησε στο τέλος τον Βόλο και σαφώς δε δείχνει να «πατά» καλά στο πρωτάθλημα, όσο νωρίς κι αν είναι. Απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει το απόλυτο, αλλά σε ισάριθμα… βατά ματς στην έδρα του. Οπότε το ντέρμπι στην «OPAP Arena» είναι ένα δυνατό κρας τεστ γι’ αυτόν.

Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο elite Πορτογάλος, Αρτούρ Σοάρες Ντίαζ απ’ την Πορτογαλία. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Πάολο Σοάρες και Ριμπέιρο. 4ος ο Διαμαντόπουλος απ’ την Αρκαδία. VAR ορίστηκε ο Μιγκέλ Ούγκο απ’ την Πορτογαλία και AVAR ο Ψαρρής απ’ τη Ζάκυνθο.

Πέρα απ’ τα δύο σπουδαία παιχνίδια, το σημερινό… μενού περιλαμβάνει δύο ματς ακόμη. Στις 15:00 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports Prime) και στις 18:00 η Κηφισιά υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ματς των νεοφώτιστων (Cosmote Sport 1).

Όσο για τα μεγάλα ντέρμπι, το ΠΑΟΚ – Άρης (20:30) θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (21:30) από το Cosmote Sport 1.