ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Συμπαίκτης του στην Αλ Χιλάλ δεν τον άφησε να εκτελέσει πέναλτι και αποδοκιμάστηκε (vid)

Νεϊμάρ: Συμπαίκτης του στην Αλ Χιλάλ δεν τον άφησε να εκτελέσει πέναλτι και αποδοκιμάστηκε (vid)
SCREENSHOT - VIDEO

O Νεϊμάρ έφερε αναστάτωση στην Αλ Χιλάλ, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τον αρχηγό της ομάδας Σαλέμ Αλ Ντασαρί επειδή δεν άφησε τον Βραζιλιάνο σταρ να εκτελέσει πέναλτι.

O Νεϊμάρ ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Έκανε ντεμπούτο στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας με την Αλ Χιλάλ, η οποία ανέκτησε το προβάδισμα της Pro League, κερδίζοντας την Αλ Ριάντ (6-1), την έκτη αγωνιστική, στην οποία ο Βέλγος Γιανίκ Καράσκο, πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, έκανε επίσης το ντεμπούτο του με την Αλ Σαμπάμπ.

Η Αλ Χιλάλ, στην οποία αγωνίζονται οι Μπόνο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ρούμπεν Νέβες, Μάλκομ και Αλεξάντερ Μίτροβιτς, είχε...πέσει προσωρινά από την κορυφή της διοργάνωσης από την Αλ Ιτιχάντ του Κβαρίμ Μπενζεμά, η οποία αγωνίστηκε την Πέμπτη.

Ο Βραζιλιάνος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό, με το σκορ στο 2-0 και με αυτόν στο γήπεδο η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους «καθάρισε» εντυπωσιακά το ματς με άλλα τέσσερα γκολ. Η παρουσία του Νεϊμάρ ξεσήκωσε την κερκίδα και την ομάδα του, με τον ίδιο να δίνει ασίστ στο Μάλκομ για το 4-0.

Ωστόσο, είχε την ευκαιρία να πετύχει και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 85'.

Ο συμπαίκτης του, Σαλέμ Αλ Ντασαρί, όμως, δεν τον άφησε να εκτελέσει το πέναλτι στο 86', αν κι η Αλ Χιλάλ προηγούταν με 4-0. Αυτός ήταν κι ο λόγος που ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον Σαουδάραβα μέσο, που βρίσκεται στην ομάδα από το 2011.