ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο απίθανος Γιακουμάκης υπέγραψε την 5άρα επί της Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι (vid)

Ο απίθανος Γιακουμάκης υπέγραψε την 5άρα επί της Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι (vid)
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ έκανε πάρτι απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να πετυχαίνει το 14ο γκολ του στο MLS - Απουσίασαν οι Λιονέλ Μέσι και Ζόρντι Άλμπα

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι του Χεράρδο Μαρτίνο γνώρισε βαριά ήττα από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη με 5-2.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του MLS, αλλά και ο Ζόρντι Άλμπα δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, απογοητεύοντας τους 71.635 θεατές που είχαν σπεύσει να πάρουν εισιτήρια σε πολύ υψηλές τιμές για να δουν τον Μέσι.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης «υπέγραψε» τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, κάνοντας το 4-2 στο 76'.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς η Ίντερ Μαϊάμι με τον Λεονάρντο Καμπάνα, ωστόσο η Ατλάντα απάντησε εντυπωσιακά και έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα 3-1.

Στην επανάληψη ο Καμπάνια μείωσε στο 53', όμως ο Γιώργος Γιακουμάκης «καθάρισε» το ματς στο 76' για να διαμορφώσει ο Γουλφ στο 89ο το τελικό 5-2. Ο Έλληνας φορ έφτασε τα 14 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ στο φετινό MLS.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι από τις 15 Ιουλίου.

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ μετά από αυτό το τρίποντο έφτασε τους 45 βαθμούς σε 29 αγώνες και είναι έκτη στην ανατολική περιφέρεια, ενώ η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ έμεινε στους 28 βαθμούς σε 27 αγώνες και είναι 14η και προτελευταία.