ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επική κίνηση από Κάρντιφ! Βράβευσε με... ούζο τον Σιώπη επειδή δεν βγήκε MVP

Επική κίνηση από Κάρντιφ! Βράβευσε με... ούζο τον Σιώπη επειδή δεν βγήκε MVP

Viral έχει γίνει η μυθική κίνηση της Κάρντιφ να βραβεύσει με ένα μπουκάλι ούζο τον Μανώλη Σιώπη για την εμφάνισή του κόντρα στη Σουόνσι.

Ο Μανώλης Σιώπης αποχώρησε από την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, συνεχίζοντας στην Αγγλία και την Κάρντιφ.

Η καριέρα του διεθνή Έλληνα μέσου στη Championship έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, με τον ίδιο να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και να θεωρείται βασικό μέλος της ομάδας του με 4 συμμετοχές έως τώρα.

Μάλιστα, ο Σιώπης ήταν από τους κορυφαίους των Ουαλών στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τη Σουόνσι. Οι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και το τεχνικό επιτελείο αποθέωσαν τον Έλληνα μέσο αναγνωρίζοντας τη συμβολή του σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση για την Κάρντιφ.

Το βραβείο του Man of the match, ωστόσο, κατέληξε στον Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των Ουαλών.

Η Κάρντιφ, όμως, ήθελε να ανταμείψει τον Σιώπη για την πολύ καλή απόδοσή του και βρήκε έναν ελληνικό τρόπο να το κάνει. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα βράβευσε τον διεθνή μέσο με ένα μπουκάλι... ούζο!

Ο Σιώπης φωτογραφήθηκε με αυτό και δείχνει να είναι πολύ χαρούμενος με όσα έχει συναντήσει μέχρι τώρα στο δεύτερο τη τάξει αγγλικό πρωτάθλημα και την ουαλική ομάδα.