ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ντοκιμαντέρ στο Netflix η ζωή του - H Βικτόρια, ο Σερ Άλεξ, το γκολ με την Ελλάδα

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ντοκιμαντέρ στο Netflix η ζωή του - H Βικτόρια, ο Σερ Άλεξ, το γκολ με την Ελλάδα
Screenshot

Το Netflix ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που έγιναν σούπερ σταρ, όχι μόνο για τις επιδόσεις του εντός γηπέδου, αλλά και για τη ζωή του έξω από αυτό.

Ο παλαίμαχος Άγγλος άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ άλλων ομάδων, έγινε παγκόσμιο φαινόμενο και η ζωή του πάντα συγκέντρωνε μεγάλο ενδιαφέρον.

Γι' αυτό και το Netflix αποφάσισε να κάνει ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ! Όπως ανακοινώθηκε θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2023.

«Το "ΜΠΕΚΑΜ" είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Φίσερ Στίβενς και με την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Τζον Μπάτσεκ, που κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2023, μόνο στο Netflix.

Συνδυάζει ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό από τα τελευταία σαράντα χρόνια, χαρούμενες στιγμές από το σήμερα και συνεντεύξεις με την οικογένεια, φίλους και ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που αποτελέσαν κομμάτι της πορείας του Ντέιβιντ Μπέκαμ» αναφέρει η δημοφιλής πλατφόρμα.

Στο επίσημο τρέιλερ βλέπουμε το ξεκίνημά του, τη σχέση του με τη Βιτόρια των Spice Girls και πώς τον άλλαξε, τις προστριβές και τον τσακωμό που είχε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, την κόκκινη κάρτα κόντρα στην Αργεντινή, αλλά και το καθοριστικό γκολ που πέτυχε εναντίον της Εθνικής Ελλάδας.

«Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον πλανήτη, κι όμως λίγοι γνωρίζουν τον πραγματικό του εαυτό. Από το ταπεινό του ξεκίνημα στο εργατικό Ανατολικό Λονδίνο, την θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει και τον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του Ντέιβιντ είναι γεμάτη μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

Η σειρά θα ταξιδέψει τους συνδρομητές στην πολυτάραχη αυτή πορεία και σκιαγραφεί την αναπάντεχη, προσωπική και έγκυρη ιστορία ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών».