ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Η κεφαλιά-οβίδα του Σιντιμπέ στο Μπράιτον-ΑΕΚ κορυφαίο γκολ της πρεμιέρας

Europa League: Η κεφαλιά-οβίδα του Σιντιμπέ στο Μπράιτον-ΑΕΚ κορυφαίο γκολ της πρεμιέρας
Eurokinissi

Η τρομερή κεφαλιά του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπράιτον, αναδείχθηκε καλύτερο γκολ της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Το γκολ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τον θρίαμβο της ΑΕΚ κόντρα στη Μπράιτον, αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Europa League, επειτα από ψηφοφορία.

«Ένα από τα καλύτερα γκολ που θα δείτε. Η κεφαλιά του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ κόντρα στη Μπράιτον κερδίζει το γκολ της αγωνιστικής», έγραψε χαρακτηριστικά η UEFA στη δημοσίευσή της στο Χ (πρώην Twitter).

Η... οβίδα από τον παίκτη της ΑΕΚ άφησε πίσω της τα άλλα τρία τέρματα που ήταν υποψήφια για το βραβείο και συγκεκριμένα των Φλόριαν Φλέκερ της ΛΑΣΚ κόντρα στη Λίβερπουλ, Λουντοβίκ Μπλας της Ρεν κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα και του Αμίνε Άντλι της Λεβερκούζεν στο ματς απέναντι στη Χάκεν.

Βέβαια, αν ο Φώτης Ιωαννίδης είχε ολοκληρώσει με γκολ την τρομερή προσπάθεια που έκανε απέναντι στη Βιγιαρεάλ, τότε πιθανότατα θα είχαμε ελληνική μάχη για το κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής στο Europa League.


Δείτε τα τρία γκολ που ήταν υποψήφια μαζί με αυτό του Σιντιμπέ: