ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μπροστάρη τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ νίκησε την Αλ Αχλί

Με μπροστάρη τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ νίκησε την Αλ Αχλί

Δύο γκολ του Ρονάλντο κι άλλα τόσα του Ταλίσκα έφεραν την πέμπτη σερί νίκη της Αλ Νασρ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με 4-3 απέναντι στην Αλ Αχλί.

Παραμονή της εθνικής μέρας για την Σαουδική Αραβία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσέφερε σόου και νίκη στην Αλ Νασρ, στο ματς με την Αλ Αχλί για το πρωτάθλημα της χώρας. Ο Πορτογάλος οδήγησε την ομάδα του σε επικράτηση με 4-3, έχοντας δύο γκολ, ενώ το δοκάρι του στέρησε το χατ τρικ. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη της Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας, σε σύνολο επτά αγώνων.

Με τα καπνογόνα να έχουν δημιουργήσει ομίχλη στην ατμόσφαιρα, ο Κριστιάνο άνοιξε το σκορ στο 4’ μετά από πάσα του Μανέ. Ο Ταλίσκα με κεφαλιά στο 17’ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 30’ με τον Κεσιέ, αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Ταλίσκα έκανε το 3-1.

Ένα πέναλτι του Μαχρέζ έφερε τη μείωση σε 3-2 απ’ την Αλ Αχλί στις αρχές του δευτέρου μέρους, αλλά σχεδόν αμέσως ο Κριστιάνο Ρονάλντο «απάντησε» για το 4-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αλ Μπρικάν στο 87’.

ΑΛ ΝΑΣΡ: Αλ Ακιντί, Αλ Γκανάμ, Λαζάμι, Λαπόρτ, Τέλες, Αλ Καϊμπαρί (90+6' Αλ Αμρί), Μπρόζοβιτς, Ταλίσκα, Οτάβιο (77' Φοφανά), Μανέ (84' Γκαρίμπ), Ρονάλντο.

ΑΛ ΑΧΛΙ: Μεντί, Μαζράσι, Ιμπάνιεζ, Ντεμιράλ, Αλ Χουραγί (85' Γιασλάμ), Αλ Μαχάντ (90+8' Αλ Ρασιντί), Κεσιέ, Μαχρέζ, Βέιγκα (66' Αλ Ναμπίτ), Αλ Μαξιμέν (66' Αλ Μπρικάν), Φιρμίνο (85' Αλ Γιοχάνι).