ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας του Έρλινγκ Χάαλαντ

Premier League: Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας του Έρλινγκ Χάαλαντ
Intime

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών που έχει ο Έρλινγκ Χάαλαντ φέτος με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τον στήριξε για τη συνέχεια.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια τη φετινή σεζόν κι έχει σκοράρει επτά φορές με την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Νορβηγός επιθετικός θα μπορούσε να έχει πετύχει ήδη τον διπλάσιο αριθμό τερμάτων.

Αστειευόμενος μάλιστα, για τις χαμένες ευκαιρίες του Χάαλαντ δήλωσε ότι τον έχουν κάνει να μην μπορεί να κοιμηθεί, ωστόσο, στη συνέχεια τον αποθέωσε, λέγοντας πως το σημαντικό είναι πως έχει ευκαιρίες για γκολ.

«Είχε απίστευτες ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει πετύχει 14 ή 15 γκολ. Αυτό σημαίνει ότι παίζουμε καλά. Πάντα έχω την αίσθηση ότι η ομάδα τα πάει αρκετά καλά με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που έχει ο Έρλινγκ.

Όταν δεν έχει συμμετοχή σε ευκαιρίες, κάτι δεν πάει καλά με την κατάσταση και τη δυναμική μας. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τις ευκαιρίες που έχασε.

Η συμβουλή μου είναι να μην επικρίνετε πολύ τον Έρλινγκ. Να κρίνετε τον μπακ, τον κεντρικό αμυντικό ή τον προπονητή, αλλά ποτέ τον επιθετικό που βάζει γκολ γιατί θα το κάνει και τότε θα βρεθείς σε μια θέση που πρέπει να του ζητήσεις συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.