ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρος ομάδας δολοφονήθηκε μπροστά στην κόρη του μετά από εντός έδρας ήττα

Πρόεδρος ομάδας δολοφονήθηκε μπροστά στην κόρη του μετά από εντός έδρας ήττα
Φωτογραφία αρχείου
Pixabay

Ενέδρα θανάτου σε πρόεδρο ομάδες έστησαν δύο άνδρες, οι οποίοι άνοιξαν πυρ κατά την επιστροφή του στο σπίτι του, συνοδευόμενος από την κόρη του.

Τραγική είναι η είδηση που έρχεται από την Κολομβία αναφορικά με το θάνατο προέδρου ομάδας της χώρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από ενέδρα θανάτου που του έστησαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανές, λίγες ώρες μετά την ήττα του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Έντγκαρ Πάες, πρόεδρος της ομάδας Τίγκρες, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Κολομβίας, έπεσε νεκρός από πυρά που άνοιξαν δύο άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δολοφονήθηκε όταν επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του, μπροστά τα μάτια της κόρης του, η οποία βγήκε αλώβητη από τα πυρά. Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την ήττα της Τίγκρες από την Ατλέτικο και όπως τονίζουν οι Αρχές, η ενέδρα συνδέεται με το τελευταίο αποτέλεσμα της ομάδας που ήταν επικεφαλής.

«Η δέσμευσή του στην ομάδα και η απόλυτη αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην επικράτειά μας άφησαν αποτύπωμα σε όλους εκείνους που είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν», ήταν το μήνυμα που έστειλε η Τίγκρες στα social media.

Μάλιστα, για το περιστατικό «τοποθετήθηκε» και η Ομοσπονδία της Κολομβίας, η οποία έγραψε στο Twitter: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας και η Εκτελεστική Επιτροπή της εκφράζουν τη λύπη της για τον θάνατο του Έντγκαρ Πάες, προέδρου του συλλόγου Τίγκρες. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και συνοδεύουμε την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς στον πόνο τους».

Σχετικές ειδήσεις