ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν πριν τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν πριν τον ΠΑΟΚ

Δύο τραυματίες για τους «πράσινους» στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, την Παρασκευή ξεκαθαρίζει το αν θα προλάβουν τον ΠΑΟΚ – Στο χειρουργείο ο Μάγκνουσον την ίδια μέρα.

Με προβλήματα επιστρέφει ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα μετά τη νίκη του στην Τρίπολη επί του Αστέρα (4-1). Οι «πράσινοι»… κληρονόμησαν δύο τραυματισμούς στο ματς και με μόλις τρεις μέρες να μεσολαβούν μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είναι αμφίβολη οι συμμετοχή των παικτών/

Ο Πάλμερ-Μπράουν αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, έχοντας υποστεί διάστρεμμα. Ο Σπόραρ απ’ την άλλη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις την Παρασκευή (29/9) για να διαπιστωθεί το αν προλαβαίνουν το μεγάλο ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Την ίδια μέρα (Παρασκευή) ο Χόρντουρ Μάγκνουσον θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο Ισλανδός που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος στον χιαστό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.