ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Γκατούζο εμψυχώνει με... μπουνιές τους παίκτες της Μαρσέιγ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Γκατούζο εμψυχώνει με... μπουνιές τους παίκτες της Μαρσέιγ

Ο ιδιόρυθμος Τζενάρο Γκατούζο εφαρμόζει τον δικό του ανορθόδοξο τρόπο για να φέρει τη Μαρσέιγ στον δρόμο των επιτυχιών.

Η Μαρσέιγ, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν. Ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League, συνοδεύτηκε από σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ο νέος προπονητής εδώ και λίγες ημέρες, αντικαθιστώντας τον Μαρθελίνο. «Το σύνθημα είναι η Ευρώπη. Έχω επέκταση συμβολαίου που συνδέεται με την Ευρώπη (πρόκριση για το Champions League), οπότε έχω ενδιαφέρον να τερματίσω στην πρώτη τετράδα, διαφορετικά θα πάω σπίτι», ανέφερε ο Ιταλός στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, μάλιστα, σύμφωνα με την έγκυρη και πασίγνωστη γαλλική εφημερίδα «L' Équipe» , έχει τον δικό του ιδιόρυθμο τρόπο στις προπονήσεις για να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ρίχνει μέχρι και... μπουνιές στους παίκτες του. Θεωρείται ως ένας τρόπος να συγχαρεί τους παίκτες του όταν κάνουν κάτι καλό στην προπόνηση και «δένεται» μαζί τους. Η «L' Εquipe» μάλιστα αναφέρει ότι οι παίκτες απολαμβάνουν το πιο «ζωώδες» στιλ του Γκατούζο.

ΑΕΚ και Μαρσέιγ θα αναμετρηθούν στις 26 Οκτωβρίου στο Βελοντρόμ και στις 9 Νοεμβρίου στην OPAP Arena για τους ομίλους του Europa League.