ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Αρνητικό ρεκόρ για τον Κασεμίρο στο νέο φιάσκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Champions League: Αρνητικό ρεκόρ για τον Κασεμίρο στο νέο φιάσκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Champions League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της από τη Γαλατασαράι, με τον Βραζιλιάνο Κασεμίρο να είναι από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Απίστευτα παιχνίδια σε εξέλιξη, σασπένες και πάρα πολλά γκολ περιελάμβανε το πρώτο σκέλος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, με τη Γαλατασαράι να ρίχνει τη... βόμβα της ημέρας μετά το σπουδαίο διπλό που σημείωσε στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο τους «κόκκινους διαβόλους».

Η τουρκική ομάδα έγραψε ιστορία, καθώς νίκησε για πρώτη φορά επι αγγλικού εδάφους, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17' από το γκολ του Χόιλουντ. Ο Ζαχά έφερε το ματς στα ίσα στο 23', για να ακολουθήσει άλλο ένα γκολ από τον Χόιλουντ στο 67'.

Τα ολέθρια σφάλματα στην άμυνα των γηπεδούχων έδωσαν στο 71' την ευκαιρία στον Ακτούρκογλου να ισοφαρίσει ξανά για τους Τούρκους, για να ακολουθήσει το χαμένο πέναλτι (άουτ) του Ικάρντι στο 78', σε μία φάση που ο Ονάνα «πούλησε» την μπάλα, κι ανάγκασε τον Κασεμίρο να κάνει παράβαση μέσα στην περιοχή, εισπράττοντας την κόκκινη κάρτα.

Ο Ικάρντι, ωστόσο, πήρε το... αίμα του πίσω στο 81' μετά από ένα λάθος του Άμραμπατ, χαρίζοντας στην Γαλατασαράι ένα τεράστιο τρίποντο, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμη ούτε... βαθμό στον 1ο όμιλο.

Μάλιστα, με την κόκκινη κάρτα που πήρε ο Κασεμίρο, έγραψε αρνητική ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της που αποβάλλεται τρεις φορές μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος στο Ολντ Τράφορντ!