ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύμα έκπληξης η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Θύμα έκπληξης η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Αλ Νασρ με αρχηγό τον Πορτογάλο έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Άμχα που είναι απ’ τις χειρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Σημαντική γκέλα για την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ομάδα του Πορτογάλου για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με αντίπαλο την Σάπχα. Η οποία δεν ανήκει στο γκρουπ ομάδων της χώρας που έχει αποκτήσει φανταχτερά ονόματα, κάτι που φαίνεται απ’ την πορεία της, καθώς είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο CR7 δεν σκόραρε, με αποτέλεσμα η ομάδα του να ισοφαριστεί στο τέλος της αναμέτρησης και να έχει την πρώτη της απώλεια μετά από έξι σερί νίκες. Απώλεια η οποία δεν της επιτρέπει να μειώσει στον 1 βαθμό την απόστασή της απ’ την κορυφή στη Saudi Pro League.

Η Αλ Νασρ προηγήθηκε με 2-0, είχε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος είδε την Άμπχα να ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 3’ ο Οτάβιο έκανε το 1-0, για να έρθει ο Ταλίσκα στο 28’ για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Μπγκουίρ στο 36’ και ισοφάρισαν με τον Τοκό-Εκαμπί στις καθυστερήσεις.