ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Το φαινόμενο Ποστέκογλου οδηγεί την Τότεναμ!

Premier League: Το φαινόμενο Ποστέκογλου οδηγεί την Τότεναμ!

Πρώτη στη βαθμολογία, χωρίς ήττα, έχοντας σκοράρει σε κάθε ματς, η δουλειά του ομογενή τεχνικού εντυπωσιάζει τους πάντες στην Αγγλία.

Μία ακόμη νίκη για την Τότεναμ στην Premier League. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, επικράτησε εντυπωσιάζει πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα εδώ και 62 χρόνια! Για την 8η αγωνιστική τα «σπιρούνια» επικράτησαν 1-0 στην έδρα της Λούτον, παίζοντας σε όλο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπισούμα.

Ο Φαν Ντερ Φεν πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, στο 52ο λεπτό. Με αυτό η Τότεναμ έφτασε τους 20 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη. Με το φαινόμενο του Ποστέκογλου να συζητιέται έντονα στην Αγγλία. Ειδικά σε μια εποχή που η ομάδα του Λονδίνου έχασε και τον Χάρι Κέιν.

Ο ομογενής από την Αυστραλία, μέσα σε τέσσερις μήνες παρουσίας στην Τότεναμ, έχει κάνει τους πάντες να… πίνουν νερό στο όνομά του. Τόσο για τη δουλειά του, όσο και για τον χαρακτήρα του. Σε 8 ματς έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες όντας αήττητος. Έχοντας σημειώσει 18 τέρματα, σκοράροντας σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος μέχρι τώρα!