ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βόμβα» από τη Γερμανία! «Ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Ζερόμ Μπόατενγκ»

«Βόμβα» από τη Γερμανία! «Ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Ζερόμ Μπόατενγκ»
Intime

Δημοσίευμα που ανάβει... φωτιές στη Γερμανία, σύμφωνα με το οποίο ο άλλοτε διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν, Ζερόμ Μπόατενγκ έχει δεχθεί κρούση από ελληνική ομάδα.

Είδηση με ελληνικό ενδιαφέρον έρχεται από τη Γερμανία και αφορά τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2014, Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ο 35χρονος στόπερ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά, είχε βρεθεί κοντά στην επιστροφή του στην Μπάγερν Μονάχου τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των τραυματισμών και των τεσσάρων κεντρικών αμυντικών στο ρόστερ της.

Ωστόσο, οι Βαυαροί γνωστοποίησαν πως Ουπαμεκανό και Κιμ μπορούν να επιστρέψουν και να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα η περίπτωση του Μπόατενγκ να μην προχωρήσει. Ετσι, ο Γερμανός στόπερ συνεχίζει την αναζήτηση για τη νέα του ομάδα, κάνοντας παράλληλα προπονήσεις με τους Βαυαρούς, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο πολύπειρος αμυντικός βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Αυτό που βγαίνει ωστόσο από τα γερμανικά Μέσα και συγκεκριμένα από το «Sky Sport Deutschland», είναι πως ο 35χρονος άσος έχει δεχθεί πρόταση από ελληνική ομάδα! «Μία από τις ελληνικές ομάδες έκανε προσφορά για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2014, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το όνομά της», τονίζει!

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ μετά από μια δεκαετία στην Μπάγερν Μονάχου, εντάχθηκε στη Λυών το 2021. Κατέγραψε συνολικά 35 εμφανίσεις, με απολογισμό δύο τέρματα. Με τη φανέλα της Μπάγερν μέτρησε 363 εμφανίσεις, πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε 25 ασίστ. Με τους Βαυαρούς κατέκτησε δυο Champions League, ισάριθμα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων και UEFA Super Cup, εννέα πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και άλλα τόσα Super Cup.