ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024, Εθνική Ελλάδας: Θλάση ο Χατζηδιάκος, δεν παίζει κόντρα σε Ιρλανδία, Ολλανδία

Εθνική Ελλάδας Προκριματικά Euro 2024
Intime News

Εθνική Ελλάδας: Ο Παντελής Χατζηδιάκος ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την Ελλάδα στα ματς με Ιρλανδία και Ολλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο αμυντικός της Κάλιαρι ενσωματώθηκε με πρόβλημα τραυματισμού κι ως εκ τούτου ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ, αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ομάδας ενόψει του αγώνα της προσεχούς Παρασκευής με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου των European Qualifiers. Ο Παντελής Χατζηδιάκος ενσωματώθηκε στην αποστολή, αλλά δεν συμμετείχε στην προπόνηση, καθώς υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο».

Η ώρα και το κανάλι των αγώνων της Εθνικής

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, την ερχόμενη Παρασκευή (13/10) και τη Δευτέρα (16/10) θα υποδεχθεί την Ολλανδία στην «OPAP Arena». Αμφότερα, τα ματς θα ξεκινήσουν στις 21:45 και θα μεταδοθούν από τον Alpha, ενώ εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη τους και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις