ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μαγική» βραδιά τιμής στην ιστορία της Γιουβέντους – Αντίπαλοι Ντελ Πιέρο και Ζιντάν

«Μαγική» βραδιά τιμής στην ιστορία της Γιουβέντους – Αντίπαλοι Ντελ Πιέρο και Ζιντάν

«Το μαύρο κόντρα στο λευκό» ονομάστηκε η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια της οικογένειας Ανιέλι στη Γιουβέντους και ήταν όλοι εκεί!

To 1923 η οικογένεια Ανιέλι ενεπλάκη πρώτη φορά στα διοικητικά της Γιουβέντους. Από τότε οι δρόμοι τους δεν έχουν χωριστεί ποτέ! Συμπληρώθηκε ένας αιώνας σε αυτή την ξεχωριστή σχέση, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιο επίπεδο. Τόσο επιχειρηματικά όσο και αθλητικά.

Με αφορμή τα 100 χρόνια της οικογένειας Ανιέλι, η Γιουβέντους διοργάνωσε ένα φιλικό «μύθων». Και μόνο το ποιες ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε αγώνες επίδειξης, τα λέει όλα. Η μία ήταν η ομάδα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Η άλλη η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Περισσότερες συστάσεις, μάλλον είναι περιττές.

Παρούσα ήταν και η τωρινή ομάδα, με τους παίκτες της μάλιστα να ζητούν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τα ινδάλματά τους στα αποδυτήρια. Το ποδοσφαιρικό θέαμα των παλαίμαχων σούπερ σταρ, δεν άφησε κανέναν με παράπονο. Κυρίως, όμως, ήταν η συγκινητική παρουσία όλων αυτών μαζί στον ίδιο χώρο, να τους βλέπει ο κόσμος να διασκεδάζουν σαν μια παρέα παιδιών που απλά θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Φορώντας την ιστορική «μπιανκονέρι» φανέλα.

Παρών και ο Μαρσέλο Λίπι σε ρόλο προπονητή φυσικά. Από παίκτες,
Ντε Πιέρο, Ζιντάν, Ντάβιντς, Εβρά, Κόντε, Μαρκίζιο, Μάντζουκιτς, Μπαρτζάλι, Περούτσι, Ντι Λίβιο, Ιουλιάνο, Καρέρα, Τοριτσέλι, Φεράρα, Μοντέρο, Ραβανέλι και πολλοί ακόμη σταρ της Γιουβέντους!