ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024, Ιρλανδία – Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Euro 2024, Ιρλανδία – Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Eurokinissi

Euro 2024: Κρίσιμη μάχη για την Εθνική Ελλάδας που αντιμετωπίζει την Παρασκευή (13/10) την Ιρλανδία στο Δουβλίνο.

Η «μάχη» των προκριματικών του Euro 2024 μπαίνει στην τελική… ευθεία για την Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (13/10) στις 21:45 την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο».

Η «επίσημη αγαπημένη» ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του Β’ ομίλου με την Ολλανδία, έχοντας 9 βαθμούς, αλλά και ένα ματς περισσότερο από τους «Οράνιε», οι οποίοι υποδέχονται την Παρασκευή (13/10) την ίδια ώρα (21:45) την αήττητη Γαλλία. Οι «μπλε» θέλουν τη νίκη για να «σφραγίσουν» την κορυφή του ομίλου, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν με πολλές ελλείψεις.

Σε περίπτωση που η Εθνική Ελλάδας φύγει με το «διπλό» από το Δουβλίνο και η Ολλανδία δεν καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, τότε, το ματς της Δευτέρας (16/10) στην «OPAP Arena», όπου η «γαλανόλευκη» υποδέχεται τους «Οράνιε», παίρνει τον χαρακτήρα «τελικού».

Η εθνική ομάδα ταξίδεψε στην Ιρλανδία με νέο πρόσωπο τον Γούτα, ο οποίος κλήθηκε ως μια επιπλέον λύση μετά τον τραυματισμό του Χατζηδιάκου. Η άμυνα άλλωστε, ελλείψει και του επίσης τραυματία Μπάλντοκ, απασχόλησε ιδιαίτερα τον Γκουστάβο Πογέτ κατά την προετοιμασία αυτής της εβδομάδας.

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με Ιρλανδία και Ολλανδία συγκροτούν οι: Διούδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Γούτας, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

Διαιτητής έχει οριστεί από την UEFA ο 34χρονος Σουηδός και κατηγορίας Elite Γκλεν Νίμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάμποντ Μπέιγκι, Αντρέας Σέντερκβιστ και τέταρτο διαιτητή τον Άνταμ Λάντεμπεγκ.

Η σέντρα στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής (13/10) στις 21:45. Τηλεοπτικά, το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τον Alpha. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις