ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίπλα στην Εθνική ο κόσμος – Πουλήθηκαν ήδη 15.000 εισιτήρια

Δίπλα στην Εθνική ο κόσμος – Πουλήθηκαν ήδη 15.000 εισιτήρια

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο κρισιμότερο ματς του ομίλου της για τα προκριματικά του Euro 2024 και οι φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό παρών.

Η νίκη επί των Ιρλανδών και η ήττα της Ολλανδίας απ’ τη Γαλλία, έχει μετατρέψει την αναμέτρηση της Δευτέρας (16/10) σε… τελικό. Η Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024, θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στους «οράνιε» για να πλησιάσει αυτό που έμοιαζε με θαύμα όταν έγινε η κλήρωση.

Ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena». Εκεί οι διεθνείς μας έχουν απευθύνει κάλεσμα για να έχουν την συμπαράσταση του κόσμου, προκειμένου να πάρουν ώθηση προς την επιτυχία. Και η επιθυμία τους θα γίνει πράξη όπως φαίνεται.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με την Ιρλανδία, ουσιαστικά έχουν πωληθεί 15.000 εισιτήρια για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας! Με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο και τους ρυθμούς προπώλησης να δείχνουν πως το ματς θα πλησιάσει στο sold out.

Στο μεγάλο ματς ο κόσμος θα είναι δίπλα στους διεθνείς μας, προσπαθώντας κι αυτός απ’ την πλευρά του να τους βοηθήσει να φτάσουν στη σπουδαία νίκη.