ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο! Η απόφαση της UEFA για το Βέλγιο-Σουηδία που διεκόπη λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης

Επίσημο! Η απόφαση της UEFA για το Βέλγιο-Σουηδία που διεκόπη λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προκριματικά Euro 2024: Οριστική απόφαση της UEFA να μην συνεχιστεί το Βέλγιο – Σουηδία, το οποίο είχε διακοπεί μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες.

Η UEFA γνωστοποίησε ότι ο αγώνας θα διακοπεί οριστικά, με τελικό σκορ το 1-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Να θυμίσουμε ότι η αναμέτρηση διακόπηκε στην ανάπαυλα, καθώς οι παίκτες της εθνικής Σουηδίας αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο Σουηδοί οπαδοί.

Επίσης, τα παιχνίδια της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και εκείνο της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ζόρια για το Europa και το Conference League αντίστοιχα αναβλήθηκαν από την UEFA λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προγραμμάτισε το πρώτο ματς στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου. Όπως είναι αναμενόμενο λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ δεν θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια στη συγκεκριμένη χώρα.

Μάλιστα, οι ομάδες είναι σε επικοινωνία με την UEFA για να βρεθούν έδρες σε άλλες χώρες. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, άλλωστε, απέσυρε την ομάδα Νέων από το Youth League.