ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Μετατέθηκε το Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Μετατέθηκε το Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Η UEFA ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα για τον όμιλο του Europa League που είναι και ο Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου, αντί για τις 26 Οκτωβρίου.

Η UEFA ανακοίνωσε πως τα παιχνίδια της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και εκείνο της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ζόρια για το Europa και το Conference League, αντίστοιχα, αναβλήθηκαν λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.

Το πρώτο ματς προγραμματίστηκε για τις 6 Δεκεμβρίου, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου. Όπως είναι αναμενόμενο λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ δεν θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια στη συγκεκριμένη χώρα.

Μάλιστα, οι ομάδες είναι σε επικοινωνία με την UEFA για να βρεθούν έδρες σε άλλες χώρες. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, άλλωστε, απέσυρε την ομάδα Νέων από το Youth League.

Η UEFA γνωστοποίησε επίσης ότι ο αγώνας Βέλγιο - Σουηδία θα διακοπεί οριστικά, με τελικό σκορ το 1-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Να θυμίσουμε ότι η αναμέτρηση διακόπηκε στην ανάπαυλα, καθώς οι παίκτες της εθνικής Σουηδίας αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο Σουηδοί οπαδοί.