ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Αλλαγή έδρας για Πανσερραϊκό και Άρη μετά το κλείσιμο του γηπέδου των Σερρών

Super League: Αλλαγή έδρας για Πανσερραϊκό και Άρη μετά το κλείσιμο του γηπέδου των Σερρών
Intime

Η Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς των αναμετρήσεων Πανσερρραϊκός-Άρης.

Νωρίτερα την Πέμπτη (19/10) έγινε γνωστό ότι το δημοτικό γήπεδο Σερρών, έδρα των «Λιονταριών», κλείνει επ΄ αόριστον λόγω ζητημάτων στατικότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής αποφάσισε ομόφωνα την αντιστροφή της σειράς, με συνέπεια η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στην οποία γηπεδούχος ήταν ο Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ίδια ημέρα και ώρα που είχε οριστεί ο αγώνας Πανσερραϊκός-Άρης, δηλαδή το Σάββατο 21 Οκτωβρίου (20:00).

Ο αντίστοιχος αγώνας του β΄ γύρου, για την 21η αγωνιστική, θα διεξαχθεί στην έδρα της σερραϊκής ομάδας.

Παράλληλα, σε αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα της 8ης ημέρας προχώρησε σήμερα η διοργανώτρια αρχή του ανώτατου επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι Κηφισιά-ΟΦΗ θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, αντί για το δημοτικό στάδιο της Καισαριανής.

Η συνάντηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/10 με ώρα έναρξης στις 16:00, αντί για τις 20:30 που αρχικά είχε οριστεί.

Τέλος, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, ορισμένος επίσης για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 18:30 αντί για τις 17:30.