ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Παυλίδης: Ο Έλληνας που «κυνηγά» τον Κρόιφ δέχθηκε μηνύματα μίσους μετά το Ελλάδα-Ολλανδία

Βαγγέλης Παυλίδης: Ο Έλληνας που «κυνηγά» τον Κρόιφ δέχθηκε μηνύματα μίσους μετά το Ελλάδα-Ολλανδία
AΠΕ - ΜΠΕ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, που προκαλεί θόρυβο σε όλη την Ευρώπη με τα 13 γκολ σε 9 αγωνιστικές στην Eredivisie, συγκλονίζει για όσα έζησε μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία.

Με εκπληκτική εμφάνιση ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την Άλκμααρ στο 3-0 επί της Χέφενφεϊν, ενώ σκόραρε για ένατη σερί αγωνιστική στο ολλανδικό πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνο πίσω από το ρεκόρ του θρυλικού, Γιόχαν Κρόιφ.

Ο αείμνηστος Ολλανδός επιθετικός είχε βρει δίχτυα στα πρώτα 14 παιχνίδια και στις δηλώσεις του ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο να ανατρέψει το επίτευγμά του Κρόιφ.

«Φυσικά και ξέρω τον Γιόχαν Κρόιφ, τον ξέρουν όλοι. Είναι ένας θρύλος. Είναι πάντα ωραίο να κάνεις ρεκόρ, αλλά δεν έχει καταρριφθεί ακόμα. Ο Κρόιφ σημείωσε 14 γκολ στα πρώτα 14 παιχνίδια του. Είναι δύσκολο να σπάσεις αυτό το ρεκόρ, αλλά φυσικά χαίρομαι που βρίσκομαι πίσω από έναν θρύλο», είπε αρχικά ο Παυλίδης και συνέχισε:

«Στο πρώτο γκολ είχα την τύχη να σκοράρω. Προσπαθώ πάντα να σκοράρω, ήμουν τυχερός τώρα, αλλά αν δεν σουτάρεις δεν θα σκοράρεις. Είναι καλό συναίσθημα, γιατί το 1-0 ήταν σημαντικό για να ανοίξει το παιχνίδι, να νιώσω πιο άνετα μετά το διάλειμμα της εθνικής ομάδας.

Μετά το 2-0, η Χέρενφεν μας πίεσε, αλλά ο Γιουκινάρι (Σουγκαβάρα) μου έδωσε πολλές πάσες αυτή τη σεζόν, αυτή ήταν μια ακόμη. Είναι ωραίο να κάνω χατ τρικ, είναι το δεύτερο στην καριέρα μου, είναι πολύ ωραίο. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, ωστόσο, αναφέρθηκε και στα μηνύματα μίσους που δέχθηκε στα social media, μετά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία.

Ο διεθνής φορ είχε κάνει το πέναλτι πάνω στο Ντάμφρις στις καθυστερήσεις, με το οποίο οι «οράνιε» επικράτησαν με 1-0 και προκρίθηκαν ουσιαστικά στην τελική φάση του Euro 2024, αφήνοντας μας να παλέψουμε μέσω των μπαράζ του Nations League.

Στο ολλανδικό «ad» φιλοξενούνται δηλώσεις του Παυλίδη, στις οποίες ο Έλληνας επιθετικός παραδέχεται πως έλαβε μηνύματα μίσους, τα οποία τον πείραξαν πολύ, στον βαθμό που δεν ήθελε να κοιτάει το κινητό του τηλέφωνο για μιάμιση μέρα.