ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποθέωση από τον κόσμο των «πράσινων» στο ξενοδοχείο - Βίντεο

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποθέωση από τον κόσμο των «πράσινων» στο ξενοδοχείο - Βίντεο

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οπαδοί του Τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν και αποθέωσαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες των «πράσινων» κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Καραϊσκάκη.

.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (22/10, 19:30) τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Super League.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα ο κόσμος των «πρασίνων» έδειξε έμπρακτα τη στήριξη στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θέλησε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά.

Έτσι πολλοί οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή για να αποθεώσει τους πάντες με συνθήματα και τραγούδια κατά την αναχώρησή τους για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αγκαλιές πριν από τη σέντρα του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της 8ης αγωνιστικής της Super League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κατά την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα.

Εκεί υπήρξαν πολύ όμορφες στιγμές με τους αντιπάλους να τα λένε σε εξαιρετικό κλίμα και σε κάποιες περιπτώσεις να αγκαλιάζονται, όπως έκαναν ο Ζέκα με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο Ρέτσος με τον Ιωαννίδη και ο Χουάνκαρ με τον Ιμπόρα.

Για αρκετή ώρα τα είπαν οι Σέρβοι Μλαντένοβιτς και Γιόβετιτς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: