ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δεν είδε τη φάση με τον Χουάνκαρ ο διαιτητής - Τι έλεγε στα αποδυτήρια

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δεν είδε τη φάση με τον Χουάνκαρ ο διαιτητής - Τι έλεγε στα αποδυτήρια

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χαμός στο ντέρμπι του Φαλήρου, μετά την κροτίδα που δέχθηκε ο Χουάνκαρ και την αποχώρηση του Τριφυλλιού στα αποδυτήρια.

Απροόπτη εξέλιξη στο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί στο 28' το Τριφύλλι με τον Βαγιαννίδη, χάρη σε τέρμα του Καμαρά στο 48'.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μια κροτίδα έπεσε ακριβώς στο σημείο που βρίσκονται παίκτες του Παναθηναϊκού και έκαναν προθέρμανση. Αυτή έσκασε ακριβώς δίπλα στον Χουάνκαρ, ο οποίος έπεσε στο έδαφος κρατώντας το κεφάλι του, ενώ και ο Βέρμπιτς έδειξε να υποφέρει.

Ο Ισπανός μπακ έμεινε για αρκετά λεπτά κάτω, με το ιατρικό επιτελείο από πάνω του. Έδειχνε να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια. Μαζί του αποχώρησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, ενώ τους ακολούθησε και η διαιτητική τριάδα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί μετά από αυτή την πολύ άσχημη και απαράδεκτη εξέλιξη.

Τι έλεγε ο Ιταλός διαιτητής

Πάντως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα, έλεγε πως δεν έχει πέσει στην αντίληψή του η φάση αυτή και πως αν θέλει ο Παναθηναϊκός να αποχωρήσει είναι δική του απόφαση.

Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού

Αυτή τη στιγμή κι ενώ έχουν περάσει περίπου 15 λεπτά, ο Παναθηναϊκός παραμένει στα αποδυτήρια, χωρίς να έχει προκύψει κάποια πληροφορία για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η πρώτη αντίδραση των πράσινων πάντως ήρθε μέσω Twitter. Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας αναφέρθηκε αυτό:

«50' Κροτίδα πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που προθερμαίνονται. Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος. Διακοπή στον αγώνα. Η ομάδα μας αποσύρεται στα αποδυτήρια»