ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Να εφαρμοστεί ο κανονισμός και τίποτα άλλο», λένε οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Να εφαρμοστεί ο κανονισμός και τίποτα άλλο», λένε οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ζητάει την εφαρμογή του νόμου και μόνο αυτήν, στην περίπτωση της διακοπής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από την ρίψη κροτίδας!

Χάος στο Φάληρο και το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με την αποχώρηση τον Πράσινων μετά την κροτίδα που τραυμάτισε τον Χουάνκαρ.

Ο Παναθηναϊκός ζητάει την εφαρμογή του κανονισμού και… μόνο αυτό, στο ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό που έχει διακοπεί μετά από την ρίψη κροτίδας στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί παίκτες των «πράσινων»!

Από την ενέργεια αυτή, ο Χουάνκαρ τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί με φορείο στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ακολούθως σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις…

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, εν προκειμένω στους «ερυθρόλευκους».

Δείτε φωτογραφίες: