ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στο ξενοδοχείο γράφεται το Φύλλο Αγώνα, παραμένει στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στο ξενοδοχείο γράφεται το Φύλλο Αγώνα, παραμένει στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ
Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γράψει το Φύλλο Αγώνα στο ξενοδοχείο.

Μετά από περίπου 2,5 ώρες ο διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα αποφάσισε οριστικά την διακοπή του ντέρμπι αιωνίων μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Ο Ιταλός διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό περίμενε την τελική γνωμάτευση του γιατρού αγώνα για τον Ισπανό μπακ.

Ωστόσο, ο Χρήστος Γώγος δεν έδινε ξεκάθαρη απάντηση, με αποτέλεσμα ο Ιταλός διαιτητής να διακόψει οριστικά τον αγώνα, που πλέον θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο ρέφερι του ντέρμπι των «αιωνίων» αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα γράψει το φύλλο αγώνα στο ξενοδοχείο που διαμένει για να το παραδώσει στην ΚΕΔ!

Θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ μετά τον τραυματισμό που υπέστη από την κροτίδα που έσκασε δίπλα του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο έμπειρος αμυντικός του Τριφυλλιού, υποβλήθηκε στον πρώτο κύκλο εξετάσεων, χωρίς ακόμη να υπάρχει σαφής εικόνα για τον τραυματισμό του και θα ακολουθήσουν νέες εξετάσεις.

Έστι, ο Χουάνκαρ θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να γνωρίζουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο Ισπανός μπακ.