ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Με σημαντικές απουσίες στη Γαλλία - Sold out ανακοίνωσε η Μαρσέιγ

ΑΕΚ: Με σημαντικές απουσίες στη Γαλλία - Sold out ανακοίνωσε η Μαρσέιγ
Intime

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σε ένα κατάμεστο «Βελοντρόμ» κόντρα στη Μαρσέιγ χωρίς τους Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Κάλενς, Ζίνι και Φαν Βέερτ 

Με 19 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί η ΑΕΚ την Τετάρτη (25/10) με προορισμό τη Μασσαλία, όπου την Πέμπτη (26/10, 19:45) αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει σημαντικές απουσίες να διαχειριστεί, καθώς νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Αραούχο, Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην ευρωπαΐκή λίστα δεν έχουν δηλωθεί οι Ζίνι, Κάλενς και Φαν Βέερτ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον.

Κατάμεστο το Βελοντρόμ

Εν τω μεταξύ, sold out για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ανακοίνωσε η Μαρσέιγ.

«Μετά το Μαρσέιγ-Μπάιτον, σειρά έχει ο αγώνας με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης. Και θα γίνει σε συνθήκες sold out. Περισσότεροι από 64.500 οπαδοί θα είναι παρόντες για να δείξουν τη δύναμη του λαού της Μαρσέιγ», αναφέρει ο σύλλογος της Μασσαλίας.

Η ΑΕΚ προηγείται στον 2ο όμιλο του Europa League με τέσσερις βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Μαρσέιγ και τον Άγιαξ, ενώ η Μπράιτον έχει μόλις έναν, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στη Ligue 1, η ομάδα της Μασσαλίας που έχει στον πάγκο της τον Τζενάρο Γκατούζο, βρίσκεται στην 8 θέση με 12 βαθμούς (3 νίκες-3 ισοπαλίες-3 ήττες) και 12-12 γκολ.

Σχετικές ειδήσεις