ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Ο Εισαγγελέας ζητά αποβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ από την πολιτική αγωγή

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Ο Εισαγγελέας ζητά αποβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ από την πολιτική αγωγή
Intime

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Την αποβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ από την υποστήριξη της κατηγορίας για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ζήτησε ο Εισαγγελέας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Αυτό υποστηρίζει με επίσημη δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος Έλληνα κατηγορούμενου, τονίζοντας πως η δήλωση παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που ζήτησε η Έλλη Ρίζου, νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα, έφερε την προσφυγή του κατηγορούμενου και ο Εισαγγελέας ζήτησε την αποβολή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά, στη δήλωση αναφέρεται:

«Όπως είναι γνωστό, ο κ. Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος υπερασπίσεως του κυρίου Ι.Τ., ιδιοκτήτη εστιατορίου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στις εγκληματικές πράξεις των Κροατών που διαπράχθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ και είχαν ως αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, την ανθρωποκτονία εις βάρος του αείμνηστου Μιχάλη Κατσουρή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με συνήγορο τη σεβάσμια λόγω και της ηλικίας της και κορυφαία ποινικολόγο της χώρας, κατά τη σοβαρότερη εφημερίδα της χώρας, την espresso, κυρία Έλλη Ρίζου, για να εκμεταλλευθεί τη δημοσιότητα και μόνο, αφού αυτό το γνωρίζουν και οι πρωτοετείς φοιτητές της νομικής, τόλμησε και δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα ούτε για τις ζημιές του γηπέδου, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ζημιά.

Κατά αυτής της κωμικής νομικά ενέργειας προσέφυγε ο κ. Ι.Τ. και σήμερα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Πολυκράτης, εκ των κορυφαίων νέων Εισαγγελέων, δέχθηκε τις νομικές απόψεις μας και πρότεινε την αποβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ και έτσι η κα Ρίζου θα παρακολουθήσει τη δίκη μαζί με τους κ.κ. Μελισσανίδη και Κοσμά από την τηλεόραση.

Δυστυχώς η Ποινική Δικονομία δεν είναι σαν τα δοκάρια του Ατρομήτου και δεν υπάρχει και ο Μανούχος μαζί με τον Γιαννάκη τον χοντρό, για να τα μετρήσουν.

Αθήνα, 27.10.2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας».

Σχετικές ειδήσεις