ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος, άδικη απόφαση»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος, άδικη απόφαση»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της τρεις μέρες μετά την απόφαση για την τύχη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκφράζει τη σιγουριά της για δικαίωση σε δεύτερο βαθμό και κάνει λόγο για «οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος».

Ανακοίνωση για την τιμωρία που του επιβλήθηκε για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι τονίζουν μεταξύ άλλων πως «η εσφαλμένη απόφαση θα καταπέσει σε 2ο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.