ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σκέψεις να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο, μετά τα άγρια επεισόδια στο Ρίο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σκέψεις να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο, μετά τα άγρια επεισόδια στο Ρίο
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Η πρόβλεψη για άφιξη 100.000 οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σε συνδυασμό με τα επεισόδια που έχουν ήδη γίνει στους δρόμους και τις παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο, βάζει σε σκέψεις την CONMEBOL.

Ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες στο θρυλικό Μαρακανά είναι προ των πυλών. Φλουμινένσε και Μπόκα Τζούνιορς είναι οι φιναλίστ της διοργάνωσης και ετοιμάζονται για τον σπουδαίο αγώνα το βράδυ του Σαββάτου (4/11, 22:00).

Ωστόσο, η γιορτή έχει ήδη χαλάσει και απειλείται με... ολική καταστροφή! Στο γήπεδο θα βρίσκονται 20.000 φίλοι της ομάδας από την Αργεντινή, με τις πληροφορίες να λένε πως στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα βρεθούν συνολικά 100.000 οπαδοί της Μπόκα.

Εξέλιξη που έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές της Βραζιλίας, καθώς ήδη έχουν σημειωθεί άγρια επεισόδια στους δρόμους και τις παραλίες της πόλης.

Για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα και εντός γηπέδου η CONMEBOL έχει μπει σε σκέψεις για διεξαγωγή του τελικού χωρίς θεατές!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάρτιν Σούτο, η ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής θα συνεργαστεί με τις Αρχές της Βραζιλίας για να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Ένα σχέδιο που ωστόσο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο και ίσως πιο επικίνδυνο, αν αναλογιστεί κανείς πως 20.000 Αργεντίνοι έχουν πάρει ήδη εισιτήριο.