ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Με Γκαρσία κόντρα στην Κηφισιά - Η αποστολή Αλμέιδα

ΑΕΚ: Με Γκαρσία κόντρα στην Κηφισιά - Η αποστολή Αλμέιδα
Eurokinissi

ΑΕΚ: Το «παρών» στην αποστολή της Ένωσης για την αναμέτρηση του Σαββάτου (04/11) με την Κηφισιά στην Καισαριανή δίνει ο Λιβάι Γκαρσία.

Έπειτα από περίπου 40 ημέρες και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Λιβάι Γκαρσία είναι και πάλι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, με στόχο να είναι καθ’ όλα έτοιμος στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης (09/11) με την Μαρσέιγ στην «OPAP Arena» για το Europa League.

Αντίθετα, ο Αργεντίνος τεχνικός του «Δικέφαλου» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αραούχο, Χατζισαφί και Ζίνι, που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ εκτός είναι και οι Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς, λόγω τιμωρίας.

Παράλληλα, από την αποστολή αποκλείστηκε ο Ρότα, λόγω ενοχλήσεων, αλλά και ο Μουκουντί, έπειτα από επιλογή του «Πελάδο» για να είναι πιο… φρέσκος στην κρίσιμη «μάχη» με τους Μασσαλούς στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της ΑΕΚ μετέχουν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Σχετικές ειδήσεις