ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ και Σαμάτα ο «Δικέφαλος»

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ και Σαμάτα ο «Δικέφαλος»
Intime

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας αρκετές απουσίες.

Σημαντικές απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Κυριακή 5/11, 19:30), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αλί Σαμάτα δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα, με τον Ρουμάνο προπονητή να συμπεριλαμβάνει τον Στέφανο Τζίμα σε αυτή.

Ο Τανζανός φορ ταλαιπωρείται από ωτίτιδα με πυρετό, έμεινε εκτός προπόνησης και εκτός αποστολής, όπως κι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε και ο Φιλίπε Σοάρες, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αλλά και ο Μάρκος Αντόνιο, δεδομένου πως έχει ελάχιστες προπονήσεις υψηλής έντασης.

Έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος ήταν βασικός στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και του Λευτέρη Λύρατζη.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.