ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μήνυμα αντίδρασης και… τίτλου στον «Δικέφαλο» - Οι ατάκες στα αποδυτήρια

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μήνυμα αντίδρασης και… τίτλου στον «Δικέφαλο» - Οι ατάκες στα αποδυτήρια
Eurokinissi

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αποφασισμένοι να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» πώς είναι διεκδικητές του τίτλου εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου του Βορρά».

Την περασμένη Δευτέρα (30/10) ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα 2-0 από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena». Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα με… κατεβασμένα χέρια. Αυτό φαίνεται πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας, όλη την εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι παίκτες και οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» δείχνουν τις τελευταίες ημέρες, έντονη διάθεση για… αντίδραση και… απαντήσεις. Αντίδραση για την κακή εικόνα που είχαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και απαντήσεις για το αν μπορούν να παραμένουν στη «μάχη» του φετινού τίτλου.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο όπως και εμείς. Μπορούμε αυτό να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια, ενώ στην συνέχεια δόθηκε το… σύνθημα για το ντέρμπι στον Πειραιά.

«Διορθώσαμε τα λάθη μας, ξέρουμε τι δεν πήγε σωστά και πως πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς», τονίζουν οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι των Θεσσαλονικέων, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, θέλοντας να βάλουν τέλος στην εσωστρέφεια.

Σχετικές ειδήσεις