ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος στην Πολωνία: Τέσσερις παίκτες της εθνικής πιάστηκαν μεθυσμένοι πριν το Μουντιάλ K17

Σάλος στην Πολωνία: Τέσσερις παίκτες της εθνικής πιάστηκαν μεθυσμένοι πριν το Μουντιάλ K17

Τέσσερις παίκτες από την Κ17 της εθνικής Πολωνίας τέθηκαν εκτός ομάδας λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων, καθώς «πιάστηκαν» μεθυσμένοι μετά από φιλικό αγώνα με τις ΗΠΑ.

Σάλος έχει προκληθεί στην Πολωνία, καθώς τέσσερις παίκτες από την ομάδα κάτω των 17 ετών «κόπηκαν» από την αποστολή που βρίσκεται στην Ινδονησία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων, λίγες μέρες πριν από την έναρξη των αγώνων, καθώς έφυγαν κρυφά από το ξενοδοχείο και μέθυσαν σε ένα μπαρ στο Μπαλί.

Η ομοσπονδία έχει ήδη ανακοινώσει ότι αυτοί είναι οι Όσκαρ Τόμζκικ, Φίλιπ Ρόζγκα, Γιαν Λαμέντσκι και Φίλιπ Βόλφσκι.

Ο πολωνικός Τύπος αποκαλύπτει ότι όλα έγιναν μετά από ένα φιλικό ματς με τις ΗΠΑ. Ο προπονητής Μάρτσιν Βλοντάρσκι ανακοίνωσε «υποχρεωτική απαγόρευση κυκλοφορίας» μετά τον αγώνα. Ωστόσο, μετά από μια επιθεώρηση από μέλη του τεχνικού τιμ αργότερα το βράδυ, ανακάλυψαν πως δύο δωμάτια ήταν άδεια.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν είχαν πάει μακριά, καθώς πιάστηκαν σε μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο. Ενας εξ αυτών μάλιστα ήταν σε τραγική κατάσταση και είχε ματώσει στο φρύδι του μετά από πτώση. Ο προπονητής τους αποφάσισε να διώξει τους τέσσερις παίκτες πίσω στην Πολωνία.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν ο κόουτς Βλοντάρσκι θα καλέσει άλλους ποδοσφαιριστές για να τους αντικαταστήσουν, εν όψει της πρεμιέρας της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο (10/11) κόντρα στην Ιαπωνία.

Η ομοσπονδία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς και παραβίασης των κανονισμών, το τεχνικό τιμ της ποδοσφαιρικής ομάδας κάτω των 17 ετών αποφάσισε να απομακρύνει τέσσερις παίκτες από την αποστολή».