ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Είναι πάντα εδώ, στη σκέψη και την καρδιά μας» - Τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη

Μιχάλη Κατσούρης ΑΕΚ
ΠΑΕ ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του, καθώς σήμερα (8/11) είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκεται μαζί της στην ονομαστική εορτή του.

Τα μέλη της οικογένειας του, αλλά κι αυτά της οικογένειας της ΑΕΚ, δεν ξεχνούν τον άτυχο φίλο της ομάδας, που δολοφονήθηκε μετά από την επέλαση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του, τελέστηκε Τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη, παρουσία της οικογένειάς του, εκπροσώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Συνδέσμου των Παλαιμάχων.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του Μιχάλη και η οικογένεια της ΑΕΚ, δεν τον έχουν μαζί τους την μέρα της ονομαστικής του εορτής... Ο Μιχάλης είναι όμως πάντα εδώ. Μαζί Μας, στην σκέψη Μας και την καρδιά Μας.

Η οικογένεια του δολοφονημένου αδερφού μας, τέλεσε σήμερα Τρισάγιο στο σημείο όπου ο Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή, έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, λίγα μέτρα από το γήπεδο μας, στην Νέα Φιλαδέλφεια. Στο σημείο που μόνιμα από το καταραμένο εκείνο βράδυ του Αυγούστου τιμάται η μνήμη του.

Τα μέλη της οικογένειας του, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Συνδέσμου των Παλαιμάχων, όπως κι αρκετοί φίλοι της ομάδας, μεταξύ τους και προσωπικοί του φίλοι ήταν εκεί για τον Μιχάλη. Το Τρισάγιο τέλεσε ο Πάτερ Άνθιμος.

Μιχάλη, είσαι πάντα εδώ μαζί Μας».

Σχετικές ειδήσεις