ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ - «Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μην τον αποκτήσει»

Ανατροπή με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ - «Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μην τον αποκτήσει»
Intime

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε οριστικά την απόφαση να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με γνωστό Ισπανό δημοσιογράφο.

Βόμβα μεγατόνων για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από την Ισπανία, με τον Χεσούς Γκαγέγο να αποκαλύπτει την οριστική απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να μην ασχοληθεί με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Σε εκπομπή του στο Cadena SER, ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος, ανέφερε πως η διοίκηση των «μερένχες» σε συνεργασία με τον Κάρλο Αντσελότι συμφώνησαν να μην κάνουν πρόταση στον Γάλλο σούπερ σταρ, παρότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένας από τους λόγους που η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να πήρε αυτή την απόφαση είναι ο εξωπραγματικός μισθός που ζητά ο Γάλλος επιθετικός, αλλά και το μπόνους υπογραφής που απαιτεί.

Παράλληλα, η ισπανική ομάδα θέλει να ακολουθήσει διαφορετική μεταγραφική κατεύθυνση και οικονομική πολιτική, εστιάζοντας στους δικούς της νεαρούς παίκτες όπως ο Μπέλιγχαμ, ο Καμαβινγκά και ο Έντρικ.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσημη διάψευση της Ρεάλ για φημολογούμενες επαφές με τον Εμπαπέ. Χθες, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί έκανε επιθετικές δηλώσεις για τα όσα έχουν ακουστεί για αυτό το σίριαλ.

«Δεν έχω δει τη δήλωση της Ρεάλ ούτε την έχω διαβάσει. Μας ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μας και όχι τι κάνουν οι άλλοι», ανέφερε συγκεκριμένα.