ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Το μαγικό «τακουνάκι» Κωνσταντέλια στο Φάληρο και το Best Goal του Οζντόεφ

Super League: Το μαγικό «τακουνάκι» Κωνσταντέλια στο Φάληρο και το Best Goal του Οζντόεφ
Intime

Super League: Στην κορυφή της λίστας των γκολ της 10ης αγωνιστικής βρέθηκε η συνεργασία του Γιάννη Κωνσταντέλια με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε ένα τεράστιο «διπλό» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League επικρατώντας 4-2 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, οι «ασπρόμαυροι» είχαν δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, καθώς ο Μαγκομέντ Οζντόεφ είχε διαμορφώσει το 4-0.

Μάλιστα, αυτό το τέρμα βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του κοινού για την 10η αγωνιστική, ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του βραβείου ανήκει στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος είχε δώσει μία τρομερή ασίστ στον Ρώσο, μια και έκανε μαγικό «τακουνάκι» προ του Παναγιώτη Ρέτσου.

Στη δεύτερη θέση της εν λόγω λίστας βρέθηκε ένα ακόμα τέρμα από το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και αφορά το γκολ του Κώστα Φορτούνη, με το οποίο μείωσαν 4-1 οι Πειραιώτες, ενώ την πρώτη τριάδα «κλείνει» αυτό του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στη νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία.

Δείτε τα αποτελέσματα για την 10η αγωνιστική της Super League

Σχετικές ειδήσεις