ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τιμωρία από UEFA - Μερικό κλείσιμο εξέδρας για ένα πανό

Ολυμπιακός: Τιμωρία από UEFA - Μερικό κλείσιμο εξέδρας για ένα πανό
Eurokinissi

Ολυμπιακός: «Καμπάνα» με μερικό κλείσιμο εξέδρας δέχθηκε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ από την UEFA, για ένα πανό στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τις αποφάσεις για τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής του Europa League ανακοίνωσε την Παρασκευή (10/11) η UEFA, η οποία επέβαλλε «καμπάνα» στους Πειραιώτες, για τα όσα έγιναν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στο φαληρικό γήπεδο.

Σύμφωνα με την αρμόδια Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με μερικό κλείσιμο εξέδρας, το οποίο αντιστοιχεί σε 5.000 θέσεις, αλλά με αναστολή για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά και με πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Ο λόγος της τιμωρίας ήταν ένα πανό που ανέβηκε στον αγώνα με την αγγλική ομάδα, με την Επιτροπή της UEFA να τιμωρεί τους Πειραιώτες με την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Επόμενο εντός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Europa League, όπου οι οπαδοί της ομάδας του Λιμανιού θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην ενεργοποιηθεί η ποινή από την UEFA.

Σχετικές ειδήσεις