ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Γερμανικές «σειρήνες» για Ιωαννίδη - Στο στόχαστρο των Στουτγκάρδη και Άιντραχτ

Παναθηναϊκός: Γερμανικές «σειρήνες» για Ιωαννίδη - Στο στόχαστρο των Στουτγκάρδη και Άιντραχτ
Intime

Ο Φώτης Ιωαννίδης κάνει σπουδαία σεζόν με τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με το έγκυρο «Kicker» η Στουτγκάρδη και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει κάνει το άλμα στην καριέρα του τα δύο τελευταία χρόνια και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις έχει κερδίσει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής επιθετικός μετράει 8 γκολ και 4 ασίστ τη φετινή χρονιά σε 20 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ είχε τρομερή απόδοση και σε παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, με αποκορύφωμα την εμφάνιση κόντρα στην Ολλανδία.

Λογικό είναι να έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων του εξωτερικού, με το γνωστό και συνήθως έγκυρο περιοδικό «Kicker» να αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο δημοσίευμα γίνεται αρχικά αναφορά στο υπαρκτό ενδεχόμενο αποχώρησης από την Στουτγκάρδη του Σερού Γκιρασί. Ο 27χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με 16 γκολ σε 10 συμμετοχές, οδηγώντας μέχρι στιγμής την ομάδα του στην 3η θέση της βαθμολογίας και είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ακόμη και τον Γενάρη.

Η γερμανική ομάδα τον κοστολογεί κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως προετοιμάζεται ήδη για να τον αντικαταστήσει αν χρειστεί, με τον Φώτη Ιωαννίδη, να έχει μπει στο στόχαστρο. «Πρόκειται για έναν από τους ανερχόμενους επιθετικούς στην Ελλάδα, που έχει πετύχει 8 γκολ σε 20 αγώνες εντός κι εκτός συνόρων και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027», αναφέρει το Kicker.

Στη συνέχεια ωστόσο το δημοσίευμα τονίζει πως για τον παίκτη του Παναθηναϊκού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση της Bundesliga.