ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Sold out ο αγώνας με τη Γαλλία του Εμπαπέ

Εθνική Ελλάδας: Sold out ο αγώνας με τη Γαλλία του Εμπαπέ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024 στην OPAP Arena (21/11, 21:45) εξαντλήθηκαν.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τρίτη (21/11, 21:45) τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και η OPAP Arena θα έχει χιλιάδες κόσμου, με όλες τις θύρες να είναι κατάμεστες, πέρα από το πέταλο που θα παραμείνει και πάλι κλειστό.

Ο κόσμος ανυπομονεί να δει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει τον Κιλιάν Εμπαπέ και τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια της Γαλλίας, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν να... εξαφανιστούν.

Με την ΕΠΟ να ανακοινώνει το sold out για την αναμέτρηση το βράδυ της Πέμπτης (16/11).

«Η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ανεπανάληπτη, καθώς πριν λίγο εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45, OPAP Arena).

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους που εκδηλώνεται για μία ακόμη φορά».